top of page

Jüpiter Balık Burcu'nda...





Sevgili Arkadaşlarım,


14 Mayıs’ta Jüpiter Balık Burcu'na geçiyor… Maneviyatımız yükseliyor. Tam da Bayram zamanına gelişi oldukça manidar oldu. Jüpiter Balık Burcu'nda kendi gücüne güç katar. Jüpiter rızık, bolluk, bereket demektir. Olan olmayan her şeyi büyütür ve vizör genişledikçe, perspektifimiz büyüdükçe sorunlar, dertler detayda kalır. Önemsizleşir... O dönem canımızı yakanlar artık değersizleşir... Yaşamın bir parçası haline gelir ve oldu bitti dedirtir. İşte Jüpiter’in Balık Burcu'na geçişi bizde manevi kapılarımızı yükseltecek. Küslükleri bitirmek, affetmek, bağışlamak, merhamet göstermek için maneviyatın yükseldiği önemli bir süreç yaşayacağız. Bu süreç 2022 boyunca bizlerle, fakat yeni yılın bir teaserı gibi Mayıs ayını yaşayabiliriz… Anlatması benden, deneyimlemesi sizden…




  • Web sayfamıza abone olabilir yazılarımızdan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

  • Günlük transit etkileşimleri ile ilgili yazılarımıza da Instagram sayfamızdan @kenanyasin ulaşabilirsiniz.





Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.




Koç Burçları ve Yükselen Koçlar

Ruhen şifalanacağımız, kendimizi yenileyeceğimiz bir dönem! Maneviyata daha fazla önem vereceğimiz, hayallerimiz, umutlarımız, geleceğimiz üzerinde daha fazla odaklanacağımız bir süreç geçirebiliriz. İlham gerektiren konular, yaratıcı faaliyetlerle ilgilenebiliriz. Bu dönemde hislerimiz, sezgilerimiz fazlasıyla kuvvetlenebilir. Ruhsal çalışmalar, yoga, meditasyon, şifa çalışmaları gibi temalar bizi iyi hissettirebilir.


Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar

Sosyal çevremizin genişleyeceği bir sürecin içine girebiliriz. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni çevreler içine girebiliriz. Yanında keyifli ve mutlu hissedeceğimiz insanlarla daha fazla zaman geçirebiliriz. Hedeflerimiz ve projelerimiz ile ilgili şans ve fırsatlarla karşılaşabileceğimiz bir dönem olabilir. Yaratıcı faaliyetler, sanatsal aktivitelerle ilgilenebiliriz. Kariyerimizden elde ettiğimiz gelirlerimizin artmasını destekleyecek yeni bağlantılar kurabiliriz.



İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

İşimizi, kariyerimizi ilgilendiren temalar ön plana çıkabilir. Bu alanda karşılaşabileceğimiz şans ve fırsatlarla kendimizi daha keyifli hissedeceğimiz bir süreç geçirebiliriz.Toplumsal statümüzde bir değişim yaşayabiliriz. Bazılarımız için kariyerde yükseliş olabileceği gibi, bazılarımız içinse evlilik, yer değişikliği ev, aile konularında yaşanabilecek güzel gelişmeler gündemde olabilir.



Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler

Eğitim, ticaret, hukuk konularında destekleyici bir sürecin içine girebiliriz. Yeni eğitimlere başlayabilir, yeni ticari bağlantılar kurabilir, hukuksal konularda olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Hayata bakış açımızı geniş çerçeveden ele alabiliriz. Kendimizi daha umutlu hissedebileceğimiz bir zaman dilimi olabilir. Yurtdışını ilgilendiren konularda keyifli gelişmelerimiz olabilir.Yeni insanlarla tanışabilir, tanışacağımız kişilerden güzel destekler alabiliriz.



Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar

Finansal kaynaklarımız, borçlar, krediler, ödemeler ön planda olabilir. Bu alanda destekleneceğimiz bir süreç geçirebiliriz. Maddi desteğe ihtiyacımız olan durumlarda şans ve fırsatlar karşımıza çıkabilir.Planlamalarımızı doğru yaparak bu geçişten olumlu faydalanabiliriz. İçsel olarak daha maneviyata yöneleceğimiz, ruhsal olarak kendimizi daha keyifli hissedebileceğimiz bir dönem olabilir.



başak burcu
Başak burun

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar

İkili ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili keyifli bir sürece ilerliyoruz. İlişkilerimizde güzel gelişmelerimiz olabilir. Yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık, yeni iş birlikleri karşımıza çıkabilir. Var olan ilişkilerde daha mutlu, huzurlu hissedeceğimiz bir zaman dilimi geçirebiliriz. Dışarıdan alacağımız teklifler, karşımıza çıkabilecek yeni fırsatlar gündemimizde olabilir. Bu alanlarda bereketli, olumlu bir dönem olabileceğinden, birden çok seçenek içinde de bulunabiliriz.



Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler

Günlük rutin düzenlerimizde koşuşturmacamızın artabileceği, işlerimizin yoğunlaşabileceği bir süreç geçirebiliriz. Sağlığımızı ilgilendiren konularda şifalı, destekleyici bir dönem olabilir. İşimizi ilgilendiren konularda karşımıza birden çok fırsatlar çıkabilir. Bu alanda bereketli, şanslı bir dönem içinde olabiliriz. Ruhsal olarak ise maneviyata daha fazla önem vereceğimiz,hayatı biraz daha akışta yaşamayı tercih edebileceğimiz bir süreç içerisinde olabiliriz.


Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler

Aşk, flört, cinsellik konularında keyifli bir sürece girebiliriz. Aynı şekilde yeteneklerimizi ortaya koyabileceğimiz, ilham gücümüzün artacağı bir dönem olabilir. Çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için destekleyici olabilir. İlgileneceğimiz yeni hobiler, yaratıcı faaliyetler, sanatsal konular olabilir ve bu alanlarda kendimizi oldukça keyifli hissedebiliriz. İkili ilişkilerden yana maneviyatın önem kazanacağı, şifalanacağımız günler içine girebiliriz.



Yay Burcu ve Yükselen Yaylar

Ev, aile ile ilgili konuların ön plana çıkacağı bir süreç geçirebiliriz. Ev alım- satımı, yer değişimi, ev içerisinde yapılacak değişiklikler gündemimize gelebilir. Aile bireyleri ile geçimimiz güzelleşebilir, bağlarımızı kuvvetlendirebiliriz. Ailede genişleme teması da içeren bir etkide olacağımızdan, birlikte yaşadığımız kişi sayısı da artabilir. Yaşamımıza dair manevi temaların daha anlam taşıyacağı bir dönem geçirebiliriz.



Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar

Yeni eğitimler, projeler, sunumlar, anlaşmalar ön plana çıkabilir. Yeni işler ortaya koyabiliriz. Bu konularda destekleneceğimiz bir süreç geçirebiliriz. Yakın çevremizle ilişkilerimizde olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Yeni ticari iş anlaşmaları içine girebiliriz. Sosyal medya, basın, yayın gibi alanlarda yapacağımız faaliyetlerde güzel sonuçlar elde edebiliriz.



Kova Burcu ve Yükselen Kovalar

Maddi durumumuzu iyileştirme, gelirlerimizi arttırabilme yönünde destekleyici bir süreç geçirebiliriz.Yeteneklerimizi değerlendirerek, kazançlarımızı arttırabiliriz. Finansal anlamda şifalanacağımız bu dönemde, yeni girişimlerimizin sonuçlarını olumlu alabiliriz. Maddi değerlerimiz kadar, öz değer duygumuzu arttıran, manevi anlamda da bize iyi gelecek kavramlarla karşılaşabiliriz.



Balık Burcu ve Yükselen Balıklar

Yönetici gezegenimiz burcumuzda! Hayatımızın birçok alanında şansın, bolluğun, bereketin bizlerle olacağı bir döneme giriyoruz. Gerek ilişkilerimizde gerekse büyümek, genişlemek istediğimiz alanlarda destekleyici etkiler altında olabiliriz. Dış görünüşümüzde değişimler yapmak isteyebiliriz. Manevi olarak daha huzurlu, mutlu hissedebiliriz. Ticari girişimlerimiz açısından da olumlu bir süreç geçirebiliriz. Kilo almaya etki edebileceğinden bir tık bu konuya dikkat etmemiz gerekebilir. Fırsatları değerlendirmemiz gereken uzun bir süreç bizi bekliyor!




Hepimize Şifa Olsun...


KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI

ASA Dip. ISAR Cap. mAPAI, OPA Member




Danışmanlık için:

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

Son Yazılar

Whatsapp-Icon.png

Bizi Takip Edin

Telif Hakkı © 2023, Kenan Yasin Bölükbaşı. kenanyasin.com tüm hakları saklıdır.

bottom of page