top of page

6 MAYIS'24 HAFTALIK BURÇ YORUMLARINIZ





6 MAYIS 2024 Haftalık Burç Yorumları


Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.




KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR


Bu hafta duygusal olarak daha dengeli ve zihinsel olarak daha keskin olabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle maddi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni kazanç kapılarının yanı sıra iştahınız açılabilir. Yaratıcılığınızı ve iyimserliğinizi artırarak kişisel gelişiminize katkıda bulunabileceğiniz konular üstünde durabilirsiniz. Hafta sonu, aile ilişkilerinizle daha fazla ilgilenebilir ve evinizde huzur ve güven duygusu arayabilirsiniz.




BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR


Bu hafta kendinizde daha önce keşfetmediğiniz duygu durumlarıyla tanışabilirsiniz. Sizi hareket etmekten alı koyan her ne ise onu çözebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. İsteklerinizi çekinmeden söyleyebilirsiniz. Sevdiğiniz konuları yapmaktan haz duyabilirsiniz. Görünüşünüzle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Beğenilme dürtünüz aktif olabilir. Hafta sonu iletişim ve yakın çevre ilişkileriniz önem kazanabilir.



İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER


Bu hafta arkadaşlarınızla daha fazla iletişim halinde olabilir, grup projelerine katılabilir veya sosyal yardım faaliyetlerine ilgi gösterebilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizden öğrenerek gelecekteki hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle kendinizi daha özgür ve iyimser hissedebilir, büyük hayaller peşinde koşabilirsiniz. Hafta sonu maddi konularla ilgili planlar yapabilir, harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz.



YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER


Bu hafta hedeflerinizi belirleme ve profesyonel ilişkilerinizi geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle grup etkinliklerine katılabilir veya sosyal ağlarınızı genişletebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli ve heyecan verici deneyimler yaşamanıza olanak tanıyan, potansiyelinizi ortaya çıkaracağınız etkinlikler içinde olabilirsiniz. Hafta sonu kendinizi daha fazla ön plana çıkarabilir, kişisel ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize odaklanabilirsiniz.



ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR


Bu hafta felsefi ve manevi konulara daha fazla ilgi duyabilir ve içsel olarak derinleşebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle büyük başarılar getirecek fırsatlar yakalayabilir ve adımlar atabilirsiniz. Profesyonel olarak daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Aynı zamanda kişisel özgürlüğünüzü ve bağımsızlığınızı da vurgulayacak görüşlerinizi dile getirebilirsiniz. Hafta sonunu dinlenme, meditasyon ve içsel iyileşme için zaman ayırarak geçirebilirsiniz.




BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR


Bu hafta, gizli konulara yönelebilir, psikolojik analizler yapabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle farklı kültürlerle iletişiminiz artabilir. Yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Hafta ortasında yeni fikirlerin ve fırsatların ortaya çıkmasıyla birlikte büyük potansiyelle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu geleceğe yönelik hedeflerinizi değerlendirebilirsiniz ve sosyal ağlarınızı genişletmek için de uygun zaman içinde olabilirsiniz.





Dolu dolu bir hafta bizleri bekliyor. Bilgiye doyacağız! Şimdiden yerinizi ayırtın! Tanıtım kitapçığınızı istemeyi unutmayın!

Bilgi ve kayıt için Eğitim Asistanımız Whatsapp’tan size 7/24 hizmet veriyor.




TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER


Bu hafta, ilişkilerinizde iletişimin ve ortak karar alma süreçlerinin değerini fark edebilirsiniz. Ayrıca bir konuda sevdiklerinize danışmak isteyebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle finansal planlama ve tasarruflarınıza odaklanmanız gerekebilir; aynı zamanda kişisel gelişiminize de zaman ayırabilirsiniz. Haz duyduğunuz alanlara olan yönelimleriniz abartılı olabilir. Hafta sonu Toplum nezdinde itibarınızı artırmak ve hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz.




AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER


Bu hafta, sorumluluk duyduğunuz alanlara daha fazla odaklanabilirsiniz, günlük rutinlerinizi düzenleyebilir ve sağlık konularına daha fazla önem verebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle partnerinizle birlikte büyük hedeflere doğru ilerleyebilir veya yeni ilişkilerde heyecan verici deneyimler yaşayabilirsiniz. Sıra dışı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Hafta sonunu, aşk hayatınızı renklendirebilirsiniz. İlgi duyduğunuz alanlarla ilgili bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.




YAY VE YÜKSELEN YAYLAR


Bu hafta, içinizdeki çocuğu ortaya çıkarabilir, hobilerinizle ilgilenerek keyifli zaman geçirebilirsiniz veya romantik ilişkilerde daha aktif olabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle beklenmedik fırsatlar ve büyük başarılar ile karşılaşırken, aynı zamanda sorumluluk aldığınız konular artabilir. Hafta sonuna doğru ise ev ve aileyle ilgili konulara özen gösterebilir ve harcamaları kontrol altına almak isteyebilirsiniz.




OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR


Bu hafta, aile bireyleriyle iletişimi güçlendirebilir, ev içindeki düzenlemelerle ilgilenebilir veya geçmişle ilgili konuları ele alabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle yaratıcılığınızı ve kişisel ifadenizi ön plana çıkararak keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırabilir ve ilişkilerinizde derinleşme fırsatı bulabilirsiniz. Hafta sonu, yakın ilişkilerinizi gözden geçirebilir, ortaklık fırsatlarını değerlendirebilir veya partnerinizle birlikte geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz.



KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR


Bu hafta iletişim becerilerinizi güçlendirebilir, kısa seyahatler planlayabilir veya çevrenizdeki insanlarla daha fazla etkileşimde bulunabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle evinizle ilgili sorumlulukları ele alabilir, aile üyeleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir ve maddi konularda daha disiplinli bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Evinizde önemli yenilikler yapmanızı teşvik edecek konularla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu, sağlığınıza özen gösterebilirsiniz.



BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR


Bu hafta maddi konuları ele alarak finansal durumunuzu güçlendirebilir ve kişisel değerlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisiyle iletişim becerilerinizi geliştirerek sosyal çevrenizi genişletebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aynı zamanda yeni fikirlerin ortaya çıkmasını teşvik edecek, sosyal çevrenizi genişletecek ve farklı insanlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olacak işaretler karşınıza çıkabilir.




Mutlu haftalar diliyorum.



Hepimize Şifa Olsun...

Kenan Yasin BÖLÜKBAŞI


Danışmanlık için:

Whatsapp: +90 0533 816 56 88




Son Yazılar

Whatsapp-Icon.png
bottom of page