top of page

15 NİSAN'24 HAFTALIK BURÇ YORUMLARINIZ






15 NİSAN 2024 Haftalık Burç Yorumları


Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.




KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR


Bu hafta, duygusal hassasiyetiniz yüksek olabilir. Kendinizi gergin köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Hafta ortasında ise eğlenceyi hayatınıza katabilirsiniz. Görünür olmak, neşenizi etrafınıza saçmak isteyebilirsiniz. Güneş'in burç değiştirmesiyle, odak noktanız maddi kazanımlarınız olabilir. Maddi konularda beklenmedik fırsatlar veya değişikliklerle karşılaşabilirsiniz.



BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR


Bu hafta, iletişim ve zihinsel faaliyetler öne çıkabilir. Sosyal çevrenizle etkileşimde bulunmak ve grup aktivitelerine katılmak sizin için olumlu bir etki yaratabilir. Ruhsal uyanışınızı arttırmak ve içsel olarak gelişiminiz için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yeni deneyimlere açık olmak ve kendinizi daha iyi tanımak için cesur adımlar atabilirsiniz. Güneş'in burcunuza geçişiyle, kişisel hedeflerinize odaklanmanız gerektiğini vurgulayabilir. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir.




İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER


Bu hafta, içsel keşifler ve ruhsal çalışmalar öne çıkabilir. Eski dostlarınızla ilişkileri gözden geçirmek ve duygusal bağlarınızı yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Güneş'in burç değişikliği, iç dünyanıza ve manevi değerlere odaklanmanız gerektiğini işaret edebilir. Bu süreçte, dinlendirici aktivitelere ve ruhsal pratiklere yönelmek yararlı olabilir. Rüyalarınıza ve iç sesinize kulak vermekte fayda var.




YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER


Bu hafta, kişisel gelişim ve toplumsal ilişkiler öne çıkabilir. Eğitim, seyahat ve felsefi konulara olan ilginiz artabilir. Yeni deneyimlere açık olma ve bilgiye olan açlığınızın artabilir. Güneş'in burç değişimi, toplumsal alanda ve gruplarla olan etkileşimlerinizi artırabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirerek ortak hedefler için iş birliği yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizi genişletebilir, insanlarla bağlantı kurabilirsiniz.




ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR


Bu hafta insanlarla olan bağınızı güçlendirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin yanında olmak onlarla birlikte bir şeyler yapabilirsiniz. Hafta ortasında bir ışık gibi parlamak fark edilmek isteyebilirsiniz. Kendi öz bakımınıza daha özen gösterebilir, fiziksel görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Güneş'in burç değişimi, toplumsal statünüze odaklanmanız gereken konuları öne çıkarabilir. Liderlik becerilerinizi geliştirebilir ve toplumda daha fazla etki yaratarak ilerleyebilirsiniz.




BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR


Bu hafta, tutkulu ve kararlı bir tutumla ilişkilerinizi yönlendiren etkilerle karşılaşabilirsiniz. Geçmiş duygusal konuları ele alabilir, sorunlarınızı çözebilir, ikili ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Güneş'in burç değişimi, dünya görüşünüzü genişletmeye ve kişisel gelişime odaklanmanın önemini vurgulayabilir. Felsefi konulara ilgi duyabilir, seyahat planları yapabilir veya farklı kültürleri keşfetmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.





Dolu dolu bir hafta bizleri bekliyor. Bilgiye doyacağız! Şimdiden yerinizi ayırtın! Tanıtım kitapçığınızı istemeyi unutmayın!

Bilgi ve kayıt için Eğitim Asistanımız Whatsapp’tan size 7/24 hizmet veriyor.




TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER


Bu hafta, sosyal ortamlarda kendinizi gösterebilirsiniz. Güven duyduğunuz kişilerle ilerlemek isteyebilir, yeni hedeflerinizi onlara anlatabilir ve fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Güneş'in burç geçişiyle finansal planlarınızı gözden geçirebilir, yatırımlarınızı yönetebilir ve geleceğe hazırlık yapmak adına planlar yapabilirsiniz. Finansal açıdan beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilir veya eski borçları çözme fırsatı bulabilirsiniz.




AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER


Bu hafta, yaratıcılığınızı arttıracak ve kişisel ifade tarzınızı geliştirebilecek bir enerji hissedebilirsiniz. Bu süreçte, hobilerinize veya yaratıcı projelere zaman ayırarak motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken alan ise ailevi konularda bazı gerginlikler yaşayabilme potansiyeliniz. Güneş'in burç değişimiyle ikili ilişkilere odaklanabilirsiniz. Partnerinizle ilişkileri derinleştirmek, yeni ilişkilere kapı aralamak veya iş birlikleri kurmak için uygun bir hafta olabilir.




YAY VE YÜKSELEN YAYLAR


Bu hafta, yaşamın bilgelik tarafına ağırlık verebilirsiniz. Farklı inançlar, felsefi konular ve ideolojilere yönelebilirsiniz. Bilginin ancak bilgelikle var olabileceğine inancınız artabilir. Güneş'in burç değişimiyle, sağlığınıza odaklanmanız gerektiğini işaret etmekte. Bu süreçte, sağlıklı alışkanlıklar benimsemek, düzenli egzersiz yapmak ve işlerinizi organize etmek için fırsatlar elde edebilirsiniz.




OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR


Bu hafta, fikir alışverişi yapmak, sevdiklerinizle iletişimi güçlendirmek ve sosyal etkinliklere katılmak keyifli olabilir. Güneş'in burç değişimiyle, yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Hobilerinize ve yetenekli olduğunuz alanlara odaklanabilir, keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Romantik ilişkileriniz hızlanabilir sağlam kalıcı ilişkiler içinde olmak isteyebilirsiniz. Riskli yatırımlara dikkat etmeniz gerebilir.




KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR


Bu hafta eskimiş eşyalarınızı gözden çıkarabilir düzenlemeye gidebilirsiniz. Uzun zamandır ertelediğiniz sağlık kontrollerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İkili ilişkilerde eğlenceli vakit geçirmek öncelikli ihtiyacınız olabilir. Güneş'in burç değişimiyle, evde konfor ve güvenlik hissi oluşturma arzunuz artırabilir. Aile üyeleriyle vakit geçirebilirsiniz. Ev içinde konforlu bir yaşama odaklanabilir değişiklikleri bu yönde yapmak isteyebilirsiniz.




BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR


Yaratıcılığınızın coştuğu ve özgünlüğünüzü parlatma isteğinizin yükseldiği bir haftadasınız! Cesur adımlar atıp kişisel projelerinizi hayata geçirme zamanı. Maddi durumunuzu gözden geçirip finansal planlarınızı güncelleyebilirsiniz. Güneş'in burç değiştirmesiyle zihinsel aktiviteler, iletişim ve sosyal etkileşimler ön planda olabilir. İletişim becerilerinizi geliştirmek, kısa seyahatler planlamak veya yeni insanlarla tanışmak için harika bir dönemi işaret etmekte.




Mutlu haftalar diliyorum.



Hepimize Şifa Olsun...

Kenan Yasin BÖLÜKBAŞI


Danışmanlık için:

Whatsapp: +90 0533 816 56 88




Son Yazılar

Whatsapp-Icon.png
bottom of page