top of page

14 EYLÜL HAFTASI BURÇ YORUMLARI...





Sevgili Arkadaşlarım,

Yaşam sevincimizin arttığı bir haftaya başlangıç yapıyoruz. Cömert davranışlar sergileyebiliriz. Başımıza gelecekleri ya da gelenleri sevgi ile karşılamayı ilke edinebiliriz bu hafta. Hafta başında elimizin değdiği konularda cömert karşılıklar alabiliriz. Pazartesi bizlere bonkör davranabilir.

Haftanın ikinci gününde idrakimizi rutin günlük işlerimize çevirebiliriz. Çalışanlarımız ise iş arkadaşları, çalışma alanlarına yoğunluk verebilir. Evcil hayvanları olanlarımız ise rutin kontrolleri ile ilgilenmek isteyebiliriz. İkili ilişkilerimizde beklenmedik tepkiler görebiliriz. Sahiplenme içgüdümüzü abartabilir ve partnerimizi sıkabiliriz, ilişkiyi sıkıcı hale getirebiliriz. Sevmek; sıkboğaz etmek değildir! ilkesini göz önünde bulunduran kazanıyor diyor gökyüzü.

Salı akşamı Ay başak burcuna transit ediyor olacak. Takip eden çarşamba günü 25 derecelerde Başak Yeni Ay’ı gerçekleşecek. Yeni Ay’ın etkisi değişken “İkizler”, “Başak”, “Yay” ve “Balık” burçları daha yoğun etkileyebilir. Yeni Ay yazımda detaylıca değineceğim.

Cuma ve Cumatesi günü birlik ve beraberliği sağlamak isteyebiliriz. Bireysel hareket etmek yerine daha dengeli ve adil yaklaşımlar içerisine girebiliriz. Ölçülü hareket etmek fayda sağlayabilir. Öncülüğünü üstleneceğiniz her program için önceden plan program yapmak ve doğru strateji ile ilerleme ihtiyacı içerisine girebiliriz. İleriki dönemler için stratejik yaklaşımlar içerisine girebiliriz. Yapacağımız son hamlenin filizlerini cebimizde saklı tutmak fayda sağlayabilir. İleriki dönemi hesaba katmadan hemen her şeyi tüketmek, bir anda kullanmak ve harcamak riskli olabilir. Adaletli paylaşım ve iş birlikleri dengemizi korumamızda etkili olabilir.

Pazar günü parasal konularda istediğimiz birikime ulaşamadığımızı düşünebiliriz. Duygusal anlamda bu durumu çözümsüz görebilir ve kendimizi işe yaramaz gibi hissedebiliriz. Bu duygu durumunu partnerimizle bir araya gelip paylaşmak, dertleşmek isteyebiliriz. Fakat anlattığımız konulara karşılık, partnerimizin anlattıklarımızın ya da yaşadıklarımızın tek zerresini anlayamadığını düşünebilir ve asıl problemin bizlerde olduğunu fark etmeden yersiz çıkışlar sergileyebiliriz.

İyi Haftalar Dilerim…



Sizler için hazırladığım tüm yazılarıma

ulaşabilirsiniz.



Sizler için hazırladığım tüm videolarıma

ulaşabilirsiniz.



Hepimize Şifa Olsun...



"Siz de kendi haritanızdaki gezegen transit etkilerini detaylıca öğrenmek istiyorsanız danışmanlık için randevu kaydınızı +90 533 816 56 88 whatsapp danışmanlık hattımıza bir mesaj göndererek oluşturabilirsiniz."





Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.




Yükselen Koçlar

Bu hafta sanatsal yönümüz ön plana çıkarak başlıyoruz. Yaratıcılığımızı ön plana çıkarmakta zorlanabiliriz. Aşk hayatımızda içgüdüsel olarak daha neşeli ve cömert zamanlar yaşayabiliriz. Bu durum geri planda kalmamıza ve çekimser kalmamıza neden olabilir.

Haftanın ikinci gününe de neşeli ve haraketli bir giriş yapacağız. İşimizle alakalı güzel değişim dönüşümler söz konusu olabilir. Evcil hayvan edinmek isteyenlerimiz edinebilir. Rutin sağlık kontrollerimizi de ihmal etmemeliyiz. Aşk ilişkilerimizdeki gergin açılara da dikkat etmemiz gerektiğine dair uyarılarda bulunuyor gökyüzü.

Çarşamba ve perşembe günleri her şeyin detayına inmek isteyebiliriz. Kendimiz ve çevremizdekilere fayda sağlayacak şekilde hareket etmek isteyebiliriz. Yeni aya giriş yaparken son ve zorlu görüşmelerimiz bugüne denk gelebilir. Zorlu diye düşündüklerimiz uyum içerisinde sonuçlanabilir. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım. Günlük rutin işlerimizle birlikte, sosyal statümüz ve çalışma alanlarımızla ilgili sorunlar yaşadığımız aile büyüklerimiz ya da otorite figürlerimiz varsa aradaki buzlar eriyebilir ve varsa küskünlükler çözüme ulaşabilir.

Cuma ve cumartesi günü aşk ilişkilerimizde uyumu yakalayabiliriz. Hafta başında yaşadığımız gergin açılar yumuşayabilir. Çalışanlarımız hafta sonu yoğun bir iş temposunun yoğunluğunda kalabilir ve mesai yapabiliriz. Evli arkadaşlarım ise gergin açıların hakim olduğu cumartesi günü “benim kadar düşünceli değilsin” gibi düşüncelere takılı kalabiliriz. Gökyüzü uyarıyor aman dikkat. Ay’ın Akrep burcuna geçmesi ile Pazar günümüzü “bunu hak edecek ne yaptım” ile geçirmemeye özen gösterebiliriz.




Yükselen Boğalar

Bu hafta “aile” ve “yatırımlarımız” gibi konulara eğil göstereceğimiz bir haftaya başlangıç yapıyoruz. Kendimizi iyi hissetmek adına üstlendiğimiz görevler zaman zaman bizleri zorladığını düşünebiliriz. İş yerimizde yakaladığımız uyumlu sohbetler keyfimizi yerine getirebilir. Çalışmayanlarımız içinse birlikte vakit geçirmekten keyif aldığını kişilerle bir arada olmak iyi gelebilir.

Çarşamba ve Perşembe günü “aşk” ve “yaratıcılık” alanlarımızda zaman zaman zorlayıcı açılara maruz kalabiliriz. İkili ilişkilerimizde “arkadaşlarına daha çok vakit ayırıyorsun” gibi söylemler duyabiliriz. Yaratıcılığımızı ön plana çıkartacak organizasyonlar düzenleyebiliriz. Hafta ortasında gerçekleştireceğimiz görüşmelerimizden olumlu sonuçlar alabilir ve bunun için bağış yapmak isteyebiliriz… 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Hafta sonuna doğru daha stratejik çözümler geliştirebiliriz. Akademik konular ya da eğitim konularımızla ilgili gergin dakikalar geçirebiliriz. Sınava girenlerimiz ise zorlayıcı açılar hakim olmasına rağmen daha dinamik bir zihne sahip olacağız.

Pazar günümüzü dinlenerek geçirmek isterken ev alım satım işlerimizle meşgul olabiliriz.




Yükselen İkizler

Bu hafta yakın akrabalar, kardeşler ve kuzenlerimizin ilgi odağı olarak başlayabiliriz. Daha keyifli ve neşeli hissedebiliriz. Beklenmedik kısa seyahatler gerçekleştirebiliriz. Salı günü kendimizi hazır hissetmesek de yaşadığımız ilişkiye karşılık, sorumluluk almadan önce kardeş, kuzenlerle tanıştırılmak istenebiliriz.

Çarşamba ve Perşembe günü aile içerisindeki düzeni sağlamak isteyebiliriz. İkili ilişkilerimizde tartışmalar söz konusu olabilir. Alınan sorumlulukların yerine getirilmediğine dair tartışmalar yaşayabiliriz. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Cuma, Cumartesi günü aşk ilişkimizde yaşanılan sıkıntılara karşılık arabuluculuklarla küskünlükler son bulabilir. İlişkilerimize daha stratejik yaklaşmak isteyebiliriz. Çünkü karşı tarafın hal ve hareketlerinin samimi gelmediği konusunda kaygılar yaşıyor olabiliriz. Bu kaygımız nedeni ile de manipülatif davranabiliriz. Kaygı ve korkularımızı kontrol altına almak faydalı olabilir.

Pazar gününü yalnız geçirmek isteyebilir ve hafta genelini değerlendirmek isteyebiliriz.



Yükselen Yengeçler

Bu hafta güvenceler alanımızla ilgilenmekle başlayabiliriz. Mal varlıklarımız, para kazançlarımızı dengede tutmak isteyebiliriz. İlişkilerimizde saygınlık kazanmak adına aşırı yaptığımız harcamalara kısıtlılıklar getirmek isteyebiliriz. Ortaklı işlerimizden alacağımız ödenekler yüklerimizi hafifletmek konusunda fırsatlar doğurabilir.

Çarşamba ve Perşembe günü yeni aya doğru ilerlerken yapacağımız sözleşmeleri son kez gözden geçirmek isteyebiliriz. Varsa ortağımızla birlikte yeni bağlantılar kurmak için görüşmeler yapabilir ve bağlantılarımızın kimler olabileceğine dair ön çalışmalar yapabiliriz. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Cuma, cumartesi günü evli olanlarımız “pireyi deve yapmadan önce” daha kontrollü gitmenin yollarınızı arayabiliriz. İletişimdeki uyumu yakalamak adına kendi duygularımızı kendi içimizde dengelemeyi deneyimlemeliyiz. Manipülatif tavırlarımızın ve aşırılıklarımızın çözüme ulaştırmayacağına da dikkat çekmeliyiz. Ateş ve barut misali olacak olan durumları fark edip mümkün mertebe sakin kalmayı da deneyimleyebilmeliyiz.



Yükselen Aslanlar

Bu hafta Ay sizin burcunuzda başlıyoruz. Daha aktif dinamik bir hafta bekliyor olabilir bizleri. İlgi odağı olmak isteyebiliriz. Rehavete kapılıp tembellik yapmak isteyebiliriz. Öğle saatlerinde kardeşler, kuzenlerle ya da yakın akrabalarımızla uyumu yakalamak adına sohbetler gerçekleştirebiliriz.


Çarşamba ve Perşembe günü önceliğiniz mutfak masraflarınız, yemeklik alışverişleriniz ya da genel anlamda gelir-gider dengemizi yapmak isteyebiliriz. Hafta başında başlatmış olduğumuz sohbet konularının devamı gelebilir ancak işlerimizin yoğunluğundan telefonlarımızı açmak istemeyebiliriz. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Cuma, cumartesi günü ilişkilerimizdeki uyum bizler için önemli olabilir. Motivasyonumuzu bozacak sohbetler içerisine yerleşmek istemeyebiliriz. Çalışanlarımız iş yerimizle ilgili kaygılar geliştirebiliriz. İşlerin az olması çalışan sayısında eksiltmelere gidilebilir düşüncesini doğurabilir. Bu düşünce ile hareket etmek olumluya sevk olacak işlerimizi olumsuz etkileyebilir. Daha kontrollü hareket etmek fayda sağlayabilir. Aile ve iş ortamında gergin açıların hakim olması kontrolü kayıp etmemize vesile olabilir uyarında bulunuyor gök yüzü.



başak burcu
Başak burun

Yükselen Başaklar

Bu hafta duygusal bir boşluk yaşayarak başlayabiliriz. İlişkimizde yeterli ilgiyi görmediğimizi düşünebiliriz. Akademik ve eğitim konularında ön planda olmak ve ileri seviye eğitimler almak isteyebiliriz.

Çarşamba ve Perşembe günü motivasyon alanlarımıza yenilerini katmak için araştırmalar yapabiliriz. Ortaklı işlerimizde aldanma ve aldatılmalara dikkat çekiyor ve uyarıyor gökyüzü. Evli olanlarımız ilişkilerinde bir tarafın daha duygusal olduğu hissiyatında olurken diğer tarafın ilişkiye daha stratejik yaklaşıyor olmasından şikayetçi olabilir. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Cuma, cumartesi günü Ay’ın Terazi burcuna geçişiyle gelir gider dengemizi sağlamak adına dengeli harcamalar içerisine girmek isteyebiliriz. Yaratıcılığımızı sergileyebileceğimiz zamanlar ve fırsatlar yaratmakta zorluk çekebiliriz. Çocukları olanlarımız onlara ayırdığımız vakit sebebiyle kendimize vakit ayıramıyor olmak noktasında kendimizi yorgun hissedebiliriz.




Yükselen Teraziler

Bu hafta keyifli dakikalara şahitlik ederek başlıyoruz. Arkadaşlık ilişkilerimizin pekişmesi için yeni ortamlar oluşturmak isteyebiliriz. Sosyal mesafemizi koruyarak arkadaşlarımızla bir araya gelmek ve onlarla vakit geçirmek isteyebiliriz. Alım satım işlerimizle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Çarşamba ve Perşembe günü idrakimizi zaaflarımıza çevirebiliriz. Çalışanlarımız için iş yerinde arkamızdan dönen işlerin gün yüzüne çıkması durumları ile karşı karşıya kalabiliriz. Bu durum içimizde güvensizliklere sebep olduğu için yakın çevremiz ve aile içerisinde kuşkucu yaklaşımlar sergileyebiliriz. Bizler için adil olmak ön plana çıkıyor olabilir bu hafta. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Cuma, Cumartesi günü Ay’ın sizin burcunuza geçmesi ile birlikte hafta sonu uyum arayışlarınız devam ediyor olabilir. Adil olmak uyumlu olmak motivasyonunuzu sağlayabilir. Aile içerisindeki zamansız manipülatif tavırlara karşı sergileyeceğimiz tutum bizlerin hafta sonunu genel anlamda etkileyeceği için sakin kalma konusunda uyarılarda bulunuyor gök yüzü.



Yükselen Akrepler

Bu hafta aile büyükleri ve iş erimizde ilgi odağı olmak isteyerek başlıyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde aldığımız olumlu dönüşlerin mükafatını almak istiyor olabiliriz. Aile içerisinde keza duygusal anlamda onların bizlerin yanında olduğunu bilmek isteyebilir ve yalnız kalmak istemeyebiliriz.

Çarşamba ve Perşembe günü içgüdüsel olarak uzun zamandır görüşmediğimiz arkadaşlarımızla görüşmek onlarla sohbet etmek isteyebiliriz. Onlara karşı sitemkar bir yklaşım sergileyebiliriz. Yakın akraba, kardeşler ve kuzenler arasında da uyumu yakalamakta zorluk çekebiliriz. Eğer varsa onlarla olan iş akitleri anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili de uzlaşmaya gitmek isteyebiliriz. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Cuma, Cumartesi günü akrabalarla ya da kardeş ve kuzenlerle olan problemler hafta sonuna da devam edebilir. İletişimdeki zorlanmalara çözüm bulmakta zorlanabiliriz. Her şeyin onların istediği gibi olmasından rahatsızlık duyabilir ve işleri yokuşa sürmek isteyebiliriz.



Yükselen Yaylar

Bu hafta eğitim ve öğretim konularına eğilim göstermek isteyebiliriz. İkinci baharımızı yaşayacağımız ilişkilerle de karşı karşıya kalabiliriz.

Çarşamba ve Perşembe günü Ayın Başak burcuna geçmesi le birlikte içgüdüsel olarak daha hedefe yönelik araştırmalar içerisine girmek isteyebiliriz. Hedeflerimize yönelik planlar programlar yapmak isteyebiliriz. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Cuma, Cumartesi günü arkadaşlık ilişkilerimizde ve yapacağımız organizasyonlarda kişisel değerlerimizi manipüle edecek durumlarla karşı karşıya kalabilir ve ağzımızın tadını kaçıracak durumlara maruz kalabiliriz. Yapacağımız organizasyonlarda bir araya geleceğimiz kişileri özenli seçmenizi tavsiye ediyor gök yüzü.



Yükselen Oğlaklar

Bu hafta ikili ilişkilerimizde gizli olanın gün yüzüne çıkması ile başlayabiliriz. Eşimizin yapacağı sürprizler sayesinde saygıya değer bir ilişki içerisinde olduğumuzu hatırlamamıza vesile olabilir. Lakin olumsuz açıdan bakmak istersek ilişkilerimizde bitişler sonlanmalar söz konusu olabilir.

Çarşamba ve Perşembe günü Ay’ın başak burcuna geçmesi ile birlikte içgüdüsel olarak daha eleştirel bir yapıya bürünebiliriz. İlişkilerimizde kendimizi eleştirmek bizleri daha iyi bir noktaya taşıyabilir. Pratik fayda ve yarar sağlayacak keşifler içerisine girmek isteyebiliriz. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Cuma, cumartesi günü itibarımızı zedeleyecek söylemlere maruz kalabiliriz. Aile içerisinde ve iş yerindeki duruşumuza karşılık sergilenen tutum ve tavırlardan rahatsız olabiliriz. Bu davranışlar neticesinde motivasyonumuz düşebilir ve bir süre kimseyle görüşmek istemeyebiliriz. Spor yapmak kötü enerjilerden kurtulmanıza vesile olabilir.




Yükselen Kovalar

Bu hafta daha çok dramatik tavırların sergilendiği bir haftaya başlangıç yapıyor olabiliriz. Kendimizden çok evliliğimize eğilim göstermek ve oradaki problemleri çözmek isteyebiliriz. İlişkimizi ihmal etmiş olmak kendi öz motivasyonumuzu zedeliyor olabilir ve bu anlamda konuşma gereği hissedebiliriz. Ortaklı işlerimizde biz başında durmadığımız sürece işlerin ilerlemediği kanaatine varabiliriz.

Çarşamba ve Perşembe günü kendimize vakit ayırmak ve korkularımızla yüzleşmek isteyebiliriz. İçte ve derinde yatan konularımızı irdelemek ve onlarla yüzleşmek isteyebiliriz. Yeni kararlar almak için de içsel bir mücadeleye girebiliriz. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Cuma, cumartesi günü adil ve adaletli olmak için dualar edebilir. İnançlarımız doğrultusunda dengede kalmak isteyebiliriz. İçsel uyum ve teslimiyet için meditasyon ve arınma terapileri iyi gelebilir.




Yükselen Balıklar

Bu hafta iş yerimizde ya da rutin işlerimizi yaparken kendimizi şımartarak başlamak isteyebiliriz. Hafta başındaki bu neşeli tavrımız dikkatleri üzerimize çekebilir. Bu durum ilişkilerimizde kıskaçlıklara sebep olabilir.

Çarşamba ve perşembe günü Ay’ın Başak burcuna geçmesi ile ikil ilişkiler ve ortaklı işlerimizde kendimizi ne şekilde ilerletip genişletebileceğimiz konusunda hesaplamalara girmek isteyebiliriz. Bolluk ve bereket kapılarımızı nereden sağlayacağımızı konuşmak isteyebiliriz. 17 Eylül 2020 de 25 derecelerde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Etkilerini içeren bir yazı yayınlayacağım.

Cuma, cumartesi günü eşimiz ya da ortağımızla birlikte aldığımız kararlar üzerine yapacağımızın görüşmelerin süreçlerini değerlendirmekle geçirebiliriz. Bizlere pratik fayda ve yarar sağlayacak stratejiler geliştirmekle geçirebiliriz. Tüm hafta sonumuzu işimize adayarak geçirmek pekte adil olmasa da geleceğe yönelik yapılan bir çalışma olduğunu düşünüp kendimizi yersiz yere manipüle etmekten uzak tutabiliriz.



Hepimize Şifa Olsun...


KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI

ASA Dip. ISAR Cap. mAPAI, OPA Member




Danışmanlık için:

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

Son Yazılar

Whatsapp-Icon.png

Bizi Takip Edin

Telif Hakkı © 2023, Kenan Yasin Bölükbaşı. kenanyasin.com tüm hakları saklıdır.

bottom of page